Home De Chalet Ligging en omgeving Tarieven Reservatie Huurvoorwaarden Speciale weekends Meer infoLigging

Gelegen in het noorden van de provincie Luxemburg maakt de geografische ligging van de Ourthe vallei haar het gehele jaar toegankelijk. Talrijke kleine dorpjes elk met hun eigen charme worden doorsneden door de rivier “ de Ourthe”. De chalet is heel rustig gelegen bovenop een heuvel met uitzonderlijk prachtig panorama op de vallei omgeven door weiden, eiken- en sparrenbossen.

Het verblijf en de omgeving zijn in de eerste plaats uiterst geschikt voor mensen die graag in de natuur vertoeven en in een zeer rustige omgeving hun vakantie wensen door te brengen .
Tal van afgebakende wandelwegen in de omgeving ,( stafkaart ter beschikking) ideaal voor natuurliefhebbers .

Voor de sportievelingen zijn er afvaarten van de Ourthe per kayak vanuit La Roche, voor paardenliefhebbers een manege te Rendeux, huren van mountainbikes te Rendeux-bas of La Roche, openbaar zwembad te La Roche of zwemmen in de Ourthe te Hotton etc .  
De omgeving biedt tevens tal van mogelijkheden voor gastronomische, culturele of historische uitstappen.

Waharday is een van de kleinste typisch Ardenese dorpjes, met minder dan 100 inwoners.
Mooi en rustig gelegen bovenop een heuvel van 350 m hoogte met een fantastisch zicht over een groot deel van de Ourthe vallei ver weg van alle toeristische drukte.   
In het dorpje zelf bevinden zich geen winkels!
Op slechts enkele kilometer aan de Ourthe ligt het dorp Rendeux waar men terecht kan voor alle levensmiddelen (bakker, beenhouwer, supermarkt(Delhaize), frituur en verschillende cafe’s en restaurants).

Vanuit het dorp is het tevens slechts een “hazesprong” naar de toeristische centra als Hotton(7 km), La Roche (15 km) of Durbuy ( km)    

©2008 Gerald Brodelez - All Rights Reserved - Desiged by ©2008 FrontPixel.com