Home De Chalet Ligging en omgeving Tarieven Reservatie Huurvoorwaarden Speciale weekends Meer infoAlgemene Huurvoorwaarden

Tijdstip aankomst en vertrek
De aankomst dient te geschieden vanaf 14 u, tenzij anders overeen gekomen. Bij vertrek dient de chalet ontruimt te zijn voor 10 u, tenzij anders overeen gekomen. Alleen bij huur van een weekend dient de chalet ontruimt te zijn voor 16u. De huurprijs blijft volledig verschuldigd per huurperiode, zelfs als de huurster later aankomt en/of vroeger afreist, ongeacht de reden of oorzaak hiervoor, de verantwoordelijkheid van de eigenaars buiten beschouwing gelaten.

Huisdieren
Indien U een huisdier wenst mee te nemen dient U voorafgaandelijk de toelating hiervoor te vragen. Het spreekt vanzelf dat U alle sporen van hun aanwezigheid na u vertrek uitwist.

Schoonmaak
Wij zorgen ervoor dat u een nette chalet heeft bij aankomst. Er wordt dan ook van u verwacht dat u de chalet bij vertrek terug achterlaat net zoals u hem aantrof. Indien u huisdieren had tijdens uw verblijfperiode vragen wij met aandrang om zetels e.d. grondig te reinigen! Na u komen nog andere huurders, ook zij hebben graag een nette chalet bij aankomst!

Chalet
De gehuurde chalet dient door de hoofdhuurder en medehuurders met de vereiste zorg te worden bewoond. De huurder dient de chalet als een goede huisvader te beheren en gebruiken.

Haardvuur
Het is alleen toegestaan om vuur te maken in de haard. Als brandmateriaal wordt brandhout gebruikt. Het is ten strengste verboden om plastic / afval te verbranden!

Omgeving
De chalet is gelegen in een uitzonderlijk rustige omgeving. Wij vragen u dan ook vriendelijk om de rust voor de omgeving in acht te nemen. Geluidsoverlast is verboden !

Natuur
De gehele omgeving is zeer rijk aan fauna en flora. In onze bibliotheek vind U een rijke waaier aan literatuur, informatie, vogel,dieren en vlinder checklijsten, stafkaart met wandelingen etc. 

Zwemmen-Vissen in Ourthe
Er is mogelijkheid tot zwemmen en vissen in de Ourthe. Voor de zwemmers en waterliefhebbers is er te Hotton(vlakbij de kerk) een aparte zone met zonneweide voorzien. Indien U wenst te vissen, gelieve kennis te nemen van de Waalse wetgeving terzake(visvergunning ,te bekomen in elk gemeentehuis in de streek).
 
Aansprakelijkheid
Voor schade en of letsel berokkend door of aan huurders van de chalet, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van uw eigendommen.

Vuilnis
Gelieve huisvuil te sorteren en in de daarvoor aanwezig zijnde vuilzakken te deponeren.

Bedlinnen
Het gebruik van bedlinnen op ieder bed is verplicht. De huurder moet zelf bad–, bed– en keukenlinnen meebrengen.

Sanitair
De huurder draagt zorg voor het sanitair en zal in geen geval in afvoeren, gootstenen, lavabo’s, douche, WC… (vloei)stoffen gieten of aanbrengen die verstoppingen veroorzaken of de goede werking verstoren van afvoersystemen en putten: niet limitatief worden hier bedoeld bleekwater, produkten die stollen, maandverbanden etc

Barbecue
Het gebruik van de barbecue is op eigen verantwoordelijkheid. 

Annulatie
Wij vragen U voor betaling van een voorschot 25% binnen de 2 weken na het maken van uw reservatie om deze te bevestigen. Het saldo moeten worden voldaan 1 maand voor het betrekken van de woning.

Annulatiekosten
50%: 30 dagen voor aankomst
75%: 14 dagen voor aankomst
100%: 0 dagen voor aankomst

©2008 Gerald Broddelez - All Rights Reserved - Desiged by ©2008 FrontPixel.com